Nybyg

Står I og kigger ud på en tom grund? Mangler der en bygning? Vi bygger jeres nye hus.

Det er en stor beslutning af få bygget et nyt hus. Men det er også en helt fantastisk fornemmelse at flytte ind i noget spritnyt, hvor alt er valgt af jer selv, og alt er ubrugt. Der er dog en del at tænke over, inden beslutningen træffes - og den største og vigtigste beslutning er naturligvis at vælge de rette håndværkere til sådan et stort projekt, som det at bygge et nyt hus altid er.

Her kommer Kroghs Tømrer Entreprise fra Holbæk ind i billedet. Vi er specialister i at bygge nye huse, og vi har gennem årene været med til at bygge mange forskellige typer huse. Det er jeres garanti for et seriøst stykke arbejde med styring af alle de vigtige detaljer ved et byggeprojekt. 

Så hvis I står og kigger på en tom byggegrund, så kan vi hjælpe jer med at fylde det tomme areal ud og lave en ny bygning efter præcis jeres behov. Der findes utallige af muligheder for jer, hvis I har brug for et nyt hus.

Har I allerede købt grunden, men mangler et hus, så kontakt os med det samme. Vi vejleder jer med ideér til det nye hus, I står og mangler.

Kroghs Tømrer Entreprise har erfaringer i alt fra idé og skitse til færdig udførelse. Både store og små ideér er meget velkomne.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Kontakt Kroghs Tømrer Entreprise fra Holbæk her!

Nybygning af hus Tømrer Holbæk