Ombygning

Er væggen i vejen? Så kan vi hjælpe med en ombygning.

Vi kan hjælpe jer med at flytte en eller flere vægge, lave et nyt krearum eller noget helt andet. Jeres behov for at ombygge lytter vi gerne på og hjælper jer til den bedste løsning. Der er mange muligheder for jer, hvis I har brug for hjælp til ombygning eller renovering.

Vi kender det allesammen, værelset kan være for småt, gulvene kan være for slidte, køkkenet kan trænge til en udskiftning, og huset i det hele taget trænger til en modernisering. Så mangler du en dygtig, lokal tømrer, som kan hjælpe med din næste ombygning.

Kroghs Tømrer Entreprise har bred erfaring i renoveringsopgaver af ældre såvel som nyere ejendomme. Opgaver fra kælder til kvist løses på betryggende vis af vores dygtige tømrere. 

Vi arbejder ud fra jeres grundidé. Vi skaber en tegning ved skrivebordet, hvis det er nødvendigt - og det hele ender ud i en ombygning eller et renoveringsprojekt, som du er tilfreds med. Udført af en dygtig tømrer, der sikrer dig et godt resultat. Og naturligvis til den aftalte pris i den aftale kvalitet.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vende en idé til en ombygning eller en renovering af din hus, dit lejlighed eller dit sommerhus.

Ombygning af Kroghs Tømrer Entreprise fra Holbæk