Vi tilbyder alt i tømrerarbejde

Byggeentrepriser af højeste kvalitet får du lige her hos Kroghs Tømrer Entreprise fra Holbæk. Vi tilbyder alt inden for tømrerarbejde.

Mange kender os som Den Røde Tømrer, men vi hedder Kroghs Tømrer Entreprise. Vi bor i Holbæk, men vi kører på hele Sjælland og ind imellem også Jylland og Fyn.

Nogle af vores kernekompetencer i forhold til kvalitetsbyggeri er: Tilbygninger, ombygninger og nybygninger af sommerhuse og helårshuse. Samt nyetablering, renovering, reparationer og vedligeholdelse af eksempelvis tag, døre, vinduer, udvendig beklædning, terrasser, gips, isolering, køkkener, lofter, vægge og gulve m.m.

Vores kunder er i dag en blanding af private byggeherrer, boligforeninger, institutioner og virksomheder.

Vi har en bred vifte af samarbejdspartnere, som vi benytter til større byggeprojekter, hvor vi som tømrerfirma ikke kan klare det hele selv. Det er din garanti for god kvalitet, at vi står inde for de håndværkere, som vi anbefaler til dit projekt.

Vi har også mange gode forbindelser til arkitekter og rådgivende ingeniører, hvis du har brug for den slags ekspertise til dit byggeri – stort som småt.

Vores arbejde er af høj kvalitet, og vores kunder fortæller om os, at vi overholder de aftaler, vi indgår – både hvad angår både tid, pris og kvalitet.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

NÅR FAGLIGHED ER EN KVALITET

Din tømrer i Holbæk